top of page
aga.jpg
Hvem jeg er, og hvad jeg gør...

Mit navn er Agnieszka (Aga), jeg er en kompetent og effektiv behandler. Jeg tilbyder fysiurgisk massage, med fokus på kvalitet og en helhedsoplevelse. Har en uddannelse som fysioterapeut fra 2013 i Polen, med flere års erfaring som fysiurgisk massør, og videreuddanner mig løbende. 

 

Jeg tilbyder professionelle behandlinger med fokus på smertelindring. Jeg har specialiseret mig i rygmassage og bruger ofte triggerpunktsteknikken, som fjerner spændinger og nedbryder affaldsstoffer.

 

Jeg tilpasser altid min behandling til patienterne, hvis du ønsker smertelindring eller måske en afslappende massage har jeg også en stor erfaring. Jeg arbejdede som Spa- Wellnessbehandler i Skallerup Seaside Resort i Romulus og hos Alea Wellness på Hotel Griffen Spa på Bornholm.

 

Under behandlingen skaber jeg en tryg og omsorgsfuld atmosfære, hvor patienter kan slappe af og behandlingen er mere effektiv.

Horsens / Løkken

Jeg har en klinik i Horsens og også i Løkken Nordjylland, hvor arbejder jeg et par dage sidst på måneden.

RAB-logo-2-large.gif

Min behandlingers kvalitet

er godkendt af RAB

(Registreret Alternativ Behandling) 

RAB er en frivillig registreringsordning, som gør det lettere for brugerne af alternativ behandling at undersøge, om en alternativ behandler fx, har en grundlæggende uddannelse og overholder krav til god klinisk praksis. Dansk Behandlerforbund er en innovativ platform for uddannelse, efteruddannelse, etik, vidensdeling og netværk, der er essentiel for en kvalitetsorienteret og ansvarsfuld professionel, behandler indenfor sundhedspleje. Dansk Behandlerforbund er klientens tryghedsgaranti for en etisk behandlingsstandard og synlig uddannelsesstandard. Dansk Behandlerforbund er godkendt at Styrelsen for Patientsikkerhed som registreringsberettiget forening, og er en del af Sektorpartnerskabet under Erhvervsministeriet.

Fysiurgisk Massage AGA profil 2.jpg

Jeg tilbyder også produkter fra Forever Living Products, som er baseret på aloe vera og kan supplere behandlingen med kosttilskud og andre velværeprodukter.

bottom of page